Zavlažovací vak baumbad vyvíjíme v Německu od roku 2019. Vzhledem k rekordnímu létu 2020 máme užší spolupráci s Bund deutscher Baumschulen (BdB). Důvodem je, že můžeme ještě úžeji spolupracovat s lidmi, kteří opravdu umí zalévat stromy a kteří potřebují znát odpovědi na mnoho otázek o tom. V úzké spolupráci s mnoha stromovými školkami v Německu nyní dále vyvíjíme náš vak na zalévání stromů, abychom mohli nabízet stále lepší produkt.

Tak vypadá spolupráce s Bund deutscher Baumschulen

Der Asociace německých školek je Zastoupení stromkových školek. Sdružení si dalo za úkol zastupovat přibližně 1.000 přidružených společností, posílit školkařský průmysl a učinit jej konkurenceschopným.

Loděnice Odborníci z různých školek nám pravidelně dávejte zpětnou vazbu nebo návrhy na zlepšení. To nám umožňuje neustále rozvíjet sebe a své znalost stromu aktualizovat.

Změna klimatu nás stále více staví před velké výzvy. Rostlinných škůdců nebo extrémního počasí, jako je sucho, bouře nebo záplavy, přibývá a způsobuje, že náš rostlinný svět velmi trpí. Bojujeme proti tomu společně s Bund deutscher Baumschulen. Vývojem našich vaků na zalévání stromů zajišťujeme optimální zásobování stromů vodou a předáváme vám naše soustředěné znalosti.

Jsme hrdí, že jsme toho součástí zelená síť být a nás s pomocí nejlepší odborníci na stromy v Německu pro zdravé stromy.

Video Rozhovor Školky Späth'sche

Chcete více znalostí o stromech?

To by vás mohlo zajímat

Přes zimu uschovejte zalévací pytle na stromy a zavlažovací kruhy

Pokud na konci zalévací sezóny uložíte své sáčky na zalévání stromů, můžete prodloužit jejich životnost...

Proč se vyplatí používat vaky na zalévání stromů

Počet suchých období a horkých dnů již několik let rapidně stoupá. Zvláště mladí...

Skvělý nápad, snadné použití a vše bylo perfektní od objednávky až po doručení.

Michael K.

Zalévací pytel baumbad

Pořiďte si prémiový zavlažovací pytel