Od tebe pytel na zalévání stromů jsou již známé, nedivíme se, že jste narazili právě na tento text. Vybrat si mezi všemi možnostmi na trhu není snadné.

Pro transparentnější dojem ze zavlažovacích vaků baumbad bychom vám rádi ukázali některé z našich výhod oproti konkurenci:

  • baumbad vyrábí pro evropský trh a splňuje evropské normy.
  • baumbad nabízí svým zákazníkům němčinu Zákaznický servis na.
  • baumbad je partnerem různých měst a obcí po celém Německu. Úzká spolupráce a výměna informací se zákazníkem vede k neustálé optimalizaci a úpravě produktu. Tímto způsobem lze vždy uspokojit potřeby a přání zákazníků. Teprve nedávno baumbad.de má ochrana proti krádeži součástí standardní výroby.
  • Rychlá dostupnost: baumbad.de zasílá přímo z Hagenu (58089) Severní Porýní-Vestfálsko, a tak se ke všem zákazníkům dostane během několika dnů přepravy.
  • Na rozdíl od některých konkurentů, kteří jako materiál používají polyethylen (PE), používá baumbad.de výhradně PVC. Díky tomu jsou vaky na zalévání stromů robustnější, kvalitnější a v konečném důsledku odolnější. Největší výhoda plyne ze skutečnosti, že PVC je flexibilnější. Pytle na stromě nevisí pevně, ale při zalévání se prohýbají a pokrývají půdu kolem stromu. tento chrání půdu před vysycháním sluncem a větrem.
  • baumbad.de nabízí svým zákazníkům personalizaci vaků na zalévání stromů. The Erb města, obce, firmy, organizace nebo školy lze tímto způsobem umístit na jakoukoli tašku.
  • Kromě zmíněných výhod, cena pytel na zalévání stromů je atraktivnější než u konkurence, protože baumbad ho vyrábí a prodává sám. Neexistuje žádný prostředník.
  • Kromě všech výše uvedených výhod je nyní baumbad.de podpůrným členem BdB (Bund deutscher Baumschulen eV).

 

baumbad.de je mladá společnost, která působí od roku 2019. Tomu předcházelo hledání správného výrobce, který by splňoval požadavky zakladatele firmy. Zavlažovací vaky byly na trhu tak dobře přijaty, že mnoho pozitivních recenzí na Amazonu a v online obchodě vedlo k prodeji. baumbad.de rychle zareagoval na toto nepředvídané úzké místo a rozšířil výrobu a nyní může opět normálně dodávat.


Vzhledem k rozšiřování výroby a dalšímu nárůstu poptávky ze strany škol, úřadů, měst a obcí jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout ještě lepší podmínky:

 


Osobní konzultaci si můžete domluvit online na https://baumbad.de/pages/kostenlose-beratung-buchen. Pro telefonický kontakt je Vám k dispozici obchodní poradce pan Ercan Berk na +49 (0) 2332 9999 666. Jsme také pod anfrage@baumbad.de k dispozici pro vás.


Těšíme se na spolupráci s vámi při ochraně zelené rozmanitosti našich (městských) stromů před dopady klimatických změn.

Váš tým stromových koupelí

Chcete více znalostí o stromech?

To by vás mohlo zajímat

Přes zimu uschovejte zalévací pytle na stromy a zavlažovací kruhy

Pokud na konci zalévací sezóny uložíte své sáčky na zalévání stromů, můžete prodloužit jejich životnost...

Proč se vyplatí používat vaky na zalévání stromů

Počet suchých období a horkých dnů již několik let rapidně stoupá. Zvláště mladí...

Skvělý nápad, snadné použití a vše bylo perfektní od objednávky až po doručení.

Michael K.

Zalévací pytel baumbad

Pořiďte si prémiový zavlažovací pytel