Hrát

Přečtěte si článek

Těch 2400 pytlů věnuje Buderus. Do měst, kde sídlí významné firemní pobočky. Další pytle budou také věnovány místním projektům na ochranu klimatu, jako je Gießkannenheld: ve městě Essen, které vyvinulo převratný koncept zalévání městských stromů se zapojením obyvatel. Fundraisingovou kampaň provozuje nezisková organizace Spořič stromů podporovány. 

Buderus, průkopník v udržitelných a efektivních topných instalacích a tepelných čerpadlech, nabízel tyto tašky pod heslem Pro budoucnost modré planety v. Produkty obou společností - topná zařízení a tepelná čerpadla Buderus, stejně jako závlahové vaky od firmy baumbad - významně přispívají k budoucnosti modré planety. Vytápění prostor a ohřev vody v obytných budovách dnes přispívá k emisím poškozujícím klima přibližně 14 %. Účinná topná zařízení mohou snížit značné množství emisí poškozujících energii a klima. Vzhledem k tomu, že zařízení Buderus jsou dotována, lze peníze ušetřit také snížením emisí a energie.

Zavlažovací vaky Buderus v centru Essenu

Zavlažování stromů zavlažovacími vaky nabízí stejnou výhodu: stromy mohou být lépe chráněny - a tím i přirozené zásoby oxidu uhličitého a vzduchové filtry. A zároveň umožňují značnou úsporu vody.  

Modré zavlažovací vaky jsou nyní v různých vnitřních městech v Severním Porýní-Vestfálsku

Podle vašeho motta Pro budoucnost modré planety Buderus nechal vyrobit modré tašky pro svou fundraisingovou kampaň. Velká část z 2400 modrých tašek se již nachází v různých vnitřních městech Severního Porýní-Vestfálska, kde šíří poselství a poslání pro neporušené životní prostředí.

Děkujeme firmě Buderus za spolupráci a doufáme, že modré tašky inspirují mnoho lidí k práci pro budoucnost modré planety!

Darovat můžete i tašky

Chtěli byste také pomoci chránit náš základ života – vzduch, vodu, půdu – a darovat stromové koupele městům, organizacím nebo soukromým projektům na ochranu klimatu? Vzhledem k tomu, že baumbad tašky mohou být navrženy individuálně, nabízejí také inovativní způsob přepravy zpráv.

Tento projekt Buderus ve spolupráci s baumbadem je převratným modelem ochrany našich stromů. Baumbad učinil z ochrany stromů a životního prostředí své životní dílo. Společnosti jako Buderus, které by rády přispěly k budoucnosti modré planety, jsou srdečně zvány, aby nás kontaktovaly. My v baumbad vás aktivně a vášnivě podporujeme při realizaci vašich vizí a nápadů. 

Kontaktujte nás a my najdeme správný formát pro váš projekt. Rádi vás podpoříme – jako společnost, město nebo soukromou milovníky přírody – v ochraně životního prostředí a přispění naší planetě.

0:00
/
Zobrazit přehrávač

Chcete více znalostí o stromech?

To by vás mohlo zajímat

Přes zimu uschovejte zalévací pytle na stromy a zavlažovací kruhy

Pokud na konci zalévací sezóny uložíte své sáčky na zalévání stromů, můžete prodloužit jejich životnost...

Proč se vyplatí používat vaky na zalévání stromů

Počet suchých období a horkých dnů již několik let rapidně stoupá. Zvláště mladí...

Skvělý nápad, snadné použití a vše bylo perfektní od objednávky až po doručení.

Michael K.

Zalévací pytel baumbad

Pořiďte si prémiový zavlažovací pytel