Hrát

Přečtěte si článek

Zalévací vaky na stromy jsou efektivním způsobem zalévání stromů. Pracují se zásobní kapkovou závlahou. Sáčky se rychle naplní a po několika hodinách uvolňují vodu po kapkách. V důsledku toho jsou stromy zalévány efektivně, protože voda může prosakovat do hlubších vrstev. A zároveň se šetří čas a voda. Navíc pytle umožňují vypočítat zálivku stromů. Zde najdete podrobné informace o tom, proč se vyplatí používat vaky na zalévání stromů.

Zde 12 nejdůležitějších kritérií pro nákup vaků na zalévání stromů:

  • cena je důležitým kritériem při nákupu vaků na zalévání stromů. Zejména pro města a obce, které využívají veřejné peníze a pro firmy. Ještě důležitější než cena je poměr ceny a výkonu. Proto stojí za to se blíže podívat na ostatní body.
  • Hmotnost. Důležitým ukazatelem kvality závlahových vaků je jejich hmotnost. Hmotnost přímo souvisí s hustotou materiálu. Taška s vyšší hustotou materiálu je obecně robustnější a tedy odolnější. Baumbad bag z PVC o objemu 75 litrů váží 680 gramů, což odpovídá váze 400 gramů na m2. Díky této vysoké hustotě materiálu je baumbad jednou z nejtěžších a nejrobustnějších tašek na trhu.
  • Materiál. Je důležité použít odolný a trvanlivý materiál. V horkých dnech jsou výhodou tašky, které se složí, jakmile jsou prázdné. Pokud jsou vaky ponechány ve svislé poloze po mnoho hodin nebo dní, může v horkých dnech dojít k nahromadění tepla, které může poškodit tkáň trupu. Standardní stromové koupelové vaky jsou vyrobeny z robustního a relativně měkkého PVC. Baumbad má ve svém sortimentu také PE sáčky, které zůstávají vzpřímené.
  • Volumen. Další důležitou otázkou je, s jakým objemem vody chcete pracovat. Větší objemy jsou zpravidla praktičtější, protože v jednom zavlažovacím cyklu lze vydat více vody. Baumbad nabízí pytle o objemu 75 litrů a 100 litrů, protože mimo jiné toto množství vody závisí na GALK a Výzkumná společnost pro rozvoj krajiny Krajinářství doporučeno pro mladé stromky. V případě potřeby lze spojit několik sáčků na sebe, což znamená, že lze najednou vydat 150 nebo 200 litrů vody. 
  • obvod kmene. Chcete zalévat pouze mladé stromky nebo i stromky o něco větší? Některé tašky lze použít pouze do obvodu 20 centimetrů. Stromové koupací vaky jsou vhodné pro stromy s obvodem do 30 centimetrů. U větších stromů lze kombinovat více pytlů. Trik pro starší stromy: Ty lze také zalévat vedle kmene s jedním - nebo více - baumbad pytli pomocí sloupku.
  • Rozšíření. Aby bylo možné zvětšit obvod kmene a objem vody, je dalším důležitým kritériem, zda lze několik vaků vzájemně propojit. Baumbad vaky se dají mezi sebou jednoduše spojit zipem.
  • personalizace. Je pro vás důležité mít tašky potištěné? Například logo města na tašce je chytrý způsob, jak zabránit krádeži. Od a personalizace Poselství může předat i zalévací pytel. Například pro hodnotu přírody, jako pozvánku na sousedské doplňování nebo reklamu na zelené sponzorství.
  • Hodnocení na výrobku, které jsou veřejně dostupné, jsou důležitým referenčním bodem pro kvalitu sáčků. Baumbad má na Amazonu více než 800 recenzí. Na jejich vlastních stránkách je jich již téměř 1000. A počet neustále roste.
  • Zákaznický servis. Pokud je pro vás důležité, abyste mohli v případě jakýchkoli dotazů kontaktovat přímo a nebyrokraticky výrobce nebo prodejce, je také důležitý zákaznický servis. V baumbad máte přímou kontaktní osobu pro všechny záležitosti.
  • Přímo od výrobce nebo u velkoobchodů. Pokud nakupujete přímo od výrobce, můžete optimalizovat poměr ceny a výkonu, protože není potřeba velkoobchod. Kromě toho je snazší hovořit přímo s výrobcem, pokud máte nějaké dotazy. Města a obce mohou nakupovat přímo od výrobce na baumbad.
  • Udržitelnost je stále důležitější. Proto se otázka, co by se mělo stát s mnoha zavlažovacími vaky po jejich použití, stává aktuálnější. Baumbad tašky lze vrátit a poté budou recyklovány do opravárenských sad. Opravné sady jsou k dispozici všem zákazníkům na vyžádání a jsou zvláště zajímavé pro zelené sponzorství, protože umožňují sponzorům stromů opravit tašky sami.
  • střetnutí: Dalším kritériem pro rozhodování, od kterého poskytovatele nakoupit, je jejich pokračující závazek. Baumbad je členem BdB (Bund Německé školky). 

Jeden najdete zde Přehled sortimentu baumbad.

 

A tady najdete nejdůležitější pokyny pro péčiJak můžete kvalitní zalévací vaky na strom baumbad využívat co nejvíce let. 

Pracujete se stromy v profesionálním kontextu? Pak navštivte naše webové stránky pro obchodní klientelu.

Těšíme se na spolupráci s vámi při ochraně rozmanitosti zeleně našich městských stromů před důsledky klimatických změn.

0:00
/
Zobrazit přehrávač

Chcete více znalostí o stromech?

To by vás mohlo zajímat

Přes zimu uschovejte zalévací pytle na stromy a zavlažovací kruhy

Pokud na konci zalévací sezóny uložíte své sáčky na zalévání stromů, můžete prodloužit jejich životnost...

Proč se vyplatí používat vaky na zalévání stromů

Počet suchých období a horkých dnů již několik let rapidně stoupá. Zvláště mladí...

Skvělý nápad, snadné použití a vše bylo perfektní od objednávky až po doručení.

Michael K.

Zalévací pytel baumbad

Pořiďte si prémiový zavlažovací pytel