Věci, které stojí za to vědět o péči o stromy a zalévání

Znalost stromů – váš průvodce

Vítejte v průvodci baumbad. My v baumbadu jsme si dali za cíl cenné znalosti jednoduše zabalit a především vám je srozumitelně předat. Jste na správném místě, pokud se chcete naučit základní znalosti o stromech, lesích a zavlažování stromů. Je fajn, že jsi tady.

Zalévací vaky na stromy – Jaké jsou ty zelené vaky na stromech?

Zelené pytle kolem stromů jsou Sáčky na zalévání stromů. Kapku po kapce zalévají půdu kolem stromu. Stromový pytel pojme až 75 litrů vody a během 6 - 9 hodin ji rovnoměrně uvolní do země. To dává kořenům dostatek času na absorbování vody.
Zde najdete recenze a hodnocení a také užitečné informace o tom, jak přesně fungují vaky na zalévání stromů a pro koho jsou vhodné.

Znalost stromů – Nejlepší tipy pro správnou péči o stromy

Stromy jsou zeleným zázrakem naší země a tvoří kyslík, který je pro nás lidi životně důležitý. Voda je pro stromy elixírem života, ale příroda jí bohužel ne vždy poskytuje dostatek. Období sucha se stále prodlužují, hladina spodní vody klesá a stromy již nejsou dostatečně zásobovány vodou přes kořeny.
Všichni máme proto možnost stát se zachránci stromů a zalévacími hrdiny. Proto zde najdete mnoho samostatných článků s užitečnými informacemi, které jste vždy chtěli o stromech a péči o ně vědět.

Máme pro vás další články o znalostech stromů

Co je to kapková závlaha, jak správně zalévat ovocné stromy? To vše a ještě více najdete v našich dalších článcích na téma znalost stromů.

Změna klimatu – výzva pro naše stromy

Klimatické změny postupují nebezpečně rychle a ovlivňuje celý svět. Naše lesy, městské stromy a ovocné stromy vážně trpí. A když stromy trpí, dotýká se to i nás lidí.
Poskytneme vám komplexní informace o příčinách a důsledcích klimatických změn pro lidi i přírodu. Společně jsme se věnovali záchraně ohrožených stromů a ukážeme vám, jak se můžete stát zachráncem stromů v těžkých časech klimatických změn.

Máme pro vás další články o klimatických změnách

Jak znečišťujeme životní prostředí a jaké máme další možnosti, jak naši přírodu zachránit? To vše a mnohem více najdete v našich dalších článcích o klimatických změnách.

Člověk a příroda - Význam stromů pro nás lidi

Stromy mohou přinést přírodu do našich měst a komunit a spojit nás s cykly ročních období. Stromy mají pro nás lidi zvláštní význam. V této sekci chceme ukázat, jaká úžasná stvoření jsou stromy a jak přispívají k našemu zdraví, pohodě a výživě.

Novinky - Novinky z baumbad.de

V současné době řešíme důležité problémy, které ovlivňují naše stromy a tím i naše životy. Podíváme se na to, jak umírající stromy a změna klimatu ovlivňují naše životy, a sdílíme nejnovější špatné zprávy. Teplotní rekordy, sucho a nedostatek vody jsou také aktuální problémy, před kterými nesmíme zavírat oči. Proto zde najdete nejnovější zprávy a komplexní informace o tom, jak se jako záchranáři stromů chováme a jak přesně to můžete udělat.